Bon dia estimades i estimats llobatons!

Avui fa just una setmana que vos escrivíem per primera vegada des d’aquesta web i estam meravellats de com ha anat! Sou moltíssimes animetes ses que heu entrat a llegir-mos. Mos feis bategar, sempre. Gràcies.

A més, divendres passat estàvem esperant en Pedro i en Juanjo per anar cap a Casafont, que és on assajam, un estudi preciós enmig de ses muntanyes prepirinenques i aquest avui repetim, vaja que avui horabaixa arribaran tot cansats d’anar amb barco i cotxe tot el dia, soparem, farem un parxís o un truc, i anirem a dormir per demà i passat demà tocar tot el dia sense aturar. Però, això no és tot!

Avui vénen també l’equip d’Els Entusiastes d’IB3 TV que se desplacen fins a Solsona per enregistrar una mica com passa tot per aquí. Tot això, per a preparar l’especial del programa dedicat a DONALLOP, estam…. arggggg!!! Perquè atents: tots sortirem per sa tele, perquè la setmana que ve Els Entusiastes seran a l’Auditorium de Palma per gravar el concert.

És molt emocionant presentar un disc, és gairebé com unes noces, i ho podem dir que ja sabeu que duim anell 😉 Has de pensar amb els convidats que sou voltros, el càtering que és el concert, els recordatoris que són els discos, l’emoció, la sorpresa, l’amor,… A més, ja hem pensat en què feim després del concert i encara preparam més cosa, més sorpreses.

Així que, nosaltres seguirem fent feina i posant-mos nerviosos per dissabte dia 28 fer-vos volar, brillar i bategar com vosaltres ho feis amb DONALLOP.

Gràcies, vos estimam <3 PD - Vos ho hem de recordar: entrades ja a la venda al mateix Auditorium o on-line. Si feis una volteta per la web trobareu el link.

Deixa un comentari